Banner-adverteren.

Binnen ShipData.nl is ruimte opgenomen voor het adverteren via een banner. Afhankelijk van het type, wordt uw reclameboodschap met hoge frequentie getoond.

Banner-Standaard.

De banner-standaard wordt roulerend over de gehele site getoond. Hierdoor heeft u alle zekerheid dat uw advertentie wordt gezien, ongeacht het surfgedrag van de bezoeker. De banner wordt geleverd met een teller zodat u kunt zien hoe vaak de banner is getoond en hoe vaak deze is aangeklikt. De bannerstandaard wordt minimaal 10.000 keer per week getoond. Zij heeft een maximale afmeting van 468 x 60 pixels.

Standaard banner 468 x 60

Banner—Frontpage.

Onze banner-frontpageDe banner frontpage heeft een andere afmeting (145x172) als de standaard banner en wordt getoond op de voorpagina van ShipData. nl. Met 2 beschikbare plaatsen en maximaal 2 adverteerders per plaats heeft u het grootst mogelijke rendement van uw advertentie en wordt deze nooit over het hoofd gezien. Voor alle banners geldt dat deze bewegende beelden mogen bevatten.


Flexibel.

Doordat onze banners volautomatisch worden aangestuurd is het mogelijk om deze geheel naar wens te configureren. Zo wordt standaard bij een 'banner-parttime' de vertoning om de maand aangepast van 'pauze' naar 'actueel', dit kunt u echter naar eigen inzicht laten configureren. U kunt ook een 'volwaardige banner' opdelen door twee of meer verschillende banners en deze onderling te laten rouleren.

Schema bannerplanning

© 2018 ShipData.nl. All Rights Reserved.