Banner-adverteren.

Binnen ShipData.nl is ruimte opgenomen voor het adverteren via een banner. Afhankelijk van het type, wordt uw reclameboodschap met zeer hoge frequentie getoond.


Banner-Standaard.

De banner-standaard wordt roulerend over de gehele site getoond. Hierdoor heeft u alle zekerheid dat uw advertentie wordt gezien, ongeacht het surfgedrag van de bezoeker. De banner wordt geleverd met een teller zodat u kunt zien hoe vaak de banner is getoond en hoe vaak deze is aangeklikt. De bannerstandaard wordt minimaal 10.000 keer per maand getoond. Zij heeft een maximale afmeting van 468 x 60 pixels.

Standaard banner 468 x 60


Banner-Frontpage 'Platinum'

De banner frontpage 'platinum' bevindt zich boven in de site op dé TOP A1 locatie en is permanent in beeld. Deze banner heeft een vaste plaats, rouleert niet en is exclusief voor úw bedrijf.
Deze ruimte is geschikt voor maximaal 4 bannervariaties met elk hun eigen statistieken (inbegrepen).
Gaandeweg banners (tijdelijk) vervangen vanwege een vakbeurs of andere reden? Ook deze service is gewoon inbegrepen.

Banner Platinum


Flexibel.

Doordat onze banners volautomatisch worden aangestuurd is het mogelijk om deze geheel naar wens te configureren. Zo wordt standaard bij een 'banner-parttime' de vertoning om de maand aangepast van 'pauze' naar 'actueel', dit kunt u echter naar eigen inzicht laten configureren. U kunt ook een 'volwaardige banner' opdelen door twee of meer verschillende banners en deze onderling te laten rouleren.

Schema bannerplanning


© 2019 ShipData.nl. All Rights Reserved.